השף החב"די מגיש מתכון: סיגר דגי ברמונדי על מצע צזיקי יווני
מצרכים: 6 עלי סיגר, 3 כפות קמח לבן, 5 מ"ל מים.
למלית הסיגר: פילה ברמנודי, 2 יחידות. חופן פטרוזיליה קצוצה, חופן בזיליקום קצוץ, 2 שיני שום קצוץ, 1/4 פלפל צ'ילי אדום קצוץ, כף שמן זית, כפית פלפל שחור, כפית מלח, כפית כמון, חופן עלי תרד קצוצים וחלוט במים.
אופן ההכנה: שמים את הדג במעבד מזון וטוחנים. בקערה מניחים את מצרכי המילוי ומערבבים היטב. בקערה שמים את הקמח והמים. מערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה, לוקחים עלה סיגר מברישים בפינות עם תערובת הקמח והמים.
מניחים בקצה העלה תערובת מילוי ומהדקים לצורת סיגר ומטגנים בשמן עמוק.
לציזיקי היווני: מצרכים - ליטר יוגורט 3% שומן, מלפפון חמוץ מגורד, חופן עלי שמיר קצוץ, 2 שיני שום כתושות, 2 כפות שמן זית, קליפה מגוררת מחצי לימון, חצי כפית מלח.
אופן ההכנה: לוקחים בד נקי ושמים את היוגורט ןמניחים למשך 24 שעות במקרר. לאחר 24 שעות מניחים את שאר המרכיבים מעל היוגורט מערבבים היטב ומצלחתים. מטגנים את הסיגרים ומניחים ליד הצזיקי.