שף אלימלך לוין | יום ז' אב ה׳תשפ״ב 04.08.2022

השף החב"די מגיש מתכון: סיגר דגי ברמונדי על מצע צזיקי יווני

השף החב"די מאלעד אלימלך לוין מ"לונינס בוטיק חלבי" מגיש בכל יום מתשעת הימים מתכון מיוחד • הערב: סיגר דגי ברמונדי על מצע של צזיקי יווני ששווה לנסות בבית
השף החב
צילום: אבי לביא

מצרכים: 6 עלי סיגר, 3 כפות קמח לבן, 5 מ"ל מים.

למלית הסיגר: פילה ברמנודי, 2 יחידות. חופן פטרוזיליה קצוצה, חופן בזיליקום קצוץ, 2 שיני שום קצוץ, 1/4 פלפל צ'ילי אדום קצוץ, כף שמן זית, כפית פלפל שחור, כפית מלח, כפית כמון, חופן עלי תרד קצוצים וחלוט במים.

אופן ההכנה: שמים את הדג במעבד מזון וטוחנים. בקערה מניחים את מצרכי המילוי ומערבבים היטב. בקערה שמים את הקמח והמים. מערבבים עד לקבלת תערובת סמיכה, לוקחים עלה סיגר מברישים בפינות עם תערובת הקמח והמים.

מניחים בקצה העלה תערובת מילוי ומהדקים לצורת סיגר ומטגנים בשמן עמוק.

לציזיקי היווני: מצרכים - ליטר יוגורט 3% שומן, מלפפון חמוץ מגורד, חופן עלי שמיר קצוץ, 2 שיני שום כתושות, 2 כפות שמן זית, קליפה מגוררת מחצי לימון, חצי כפית מלח.

אופן ההכנה: לוקחים בד נקי ושמים את היוגורט ןמניחים למשך 24 שעות במקרר. לאחר 24 שעות  מניחים את שאר המרכיבים מעל היוגורט מערבבים היטב ומצלחתים. מטגנים את הסיגרים ומניחים ליד הצזיקי.

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.