מערכת COL | יום ה' אב ה׳תשפ״ב 02.08.2022

השף החב"די מגיש מתכון מיוחד ל-9 הימים: סלמון כבוש גברלקס

השף החב"די מאלעד אלימלך לוין, מ"לוינס בוטיק חלבי", מגיש בכל יום מתשעת הימים מתכון דגים ייחודי מיוחד עבור גולשי מרכז התקשורת החב"די COL • והיום: סלמון כבוש גברלקס
השף החב
צילום: אבי לוי

המצרכים:

נתח סלמון טרי במשקל 400 גרם

כף ויסקי

צרור שמיר חתוך גס

צרור כוסברה חתוך  גס

1/2 כפית פלפל שחור

כף זרעי כוסברה קלויים

1/4 כוס מלח גס

1/4 כוס סוכר חום

קליפה מגוררת מתפוז

קליפה מגוררת מלימון

אופן ההכנה:

מושחים את הסלמון בויסקי

מערבבים בקערה מלח סוכר קליפות לימון ותפוז זרעי כוסברה מלח ופלפל

בעוד קערה מערבבים את העשבי התיבול. לוקחים תבנית, מרפדים בחצי מכמות העשבי תיבול מעליו, מוסיפים חצי מכמות תערובת התבלינים, מניחים את הדג מעל, מוסיפים מעל הדג את יתרת התערובות, משטחים היטב שהדג יהיה עטוף בכל הכיוונים.

עוטפים את המגש, מניחים במקרר למשך 24 שעות. לאחר 24 שעות מנקים את הדג מתערובת הכבישה ומגישים.

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.