מערכת COL | יום ד' אב ה׳תשפ״ב 01.08.2022

מעדן: שיפודי בס צרובים בתיבול מתוק על מצע של בטטה מטוגנת

השף החב"די אלימלך לוין, מ"לוינס בוטיק חלבי", מגיש בכל יום בתשעת הימים מתכון דגים ייחודי בעקבות תשעת הימים שבהם לא אוכלים מאכלי בשר • והיום: שיפודי בס צרובים בתיבול מתוק על מצע בטטה מטוגנת
מעדן: שיפודי בס צרובים בתיבול מתוק על מצע של בטטה מטוגנת
צילום: אבי לביא

המצרכים:

4-5 שיפודי יקטורי

פילה דג בס 250 גרם

 20 מ״ל רוטב צי׳לי

15 מ״ל רוטב טריאקי

3 בצל שאלוט קצוץ

שמן קנולה

מלח פלפל

2 בטטה חתוך לקוביות

תערובת שומשום שחור ולבן

אופן ההכנה:

מטגנים את הבטטה מניחים  בקערה  מוסיפים מלח ותערובת השומשום.

בסיר מחממים 2 כפות שמן, מוסיפים את השאלוט מטגנים קלות מוסיפים את הטריאקי ואת הצילי ומביאים לרתיחה.

פורסים את הדג לקוביות ומשפדים. מחממים מחבת וצורבים את השיפודים.

שמים מלח ופלפל, מניחים בתבנית, מוזגים מעל את הרוטב ואופים למשך 7 דקות.

מניחים בצלחת את הבטטה, מוסיפים מעל את השיפודים ומגישים.

לבריאות!

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.