מערכת COL
|
יום ג' אב ה׳תשפ״ב
31.07.2022
להיט לתשעת הימים: 'ערייאס' דגים במיני פיתה • מתכון מיוחד
השף החב"די אלימלך לוין מ"לוינס בוטיק חלבי" מגיש בכל יום מתשעת הימים מתכון דגים ייחודי עבור גולשי COL. היום ערייאס דגים במיני פיתה
צילום: אבי לביא
מצרכים:
5 מיני פיתות
1/2 קילו דג מוסר ים טחון
חצי בצל לבן קצוץ
חצי בצל לבן קצוץ ןמטוגן
חצי צרור פטורזיליה קצוצה
גרידה מלימון שלם
כף שמן זית
1 חלמון ביצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
בקערה מכניסים את הדג וכל התבלינים הבצל ומערבבים היטב
חותכים את קצה הפיתות ומכניסים בתוכו את תערובת הדג
מחממים מחבת עם מעט שמן זית צורבים קלות את הפיתות מכל הצדדים לסגירה עד להשחמה קלה מחממים תנור ל180 מעלות מניחים במגש ואופים למשך 6 דקות
מגישים לצד טחינה לבנה וסלט ירקות רענן
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות