מערכת COL | יום ג' סיון ה׳תשפ״ב 02.06.2022

'המלך' של שולחן החג: כך תכינו דג לברק שלם שיסחט מחמאות

מיוחד לחג השבועות במרכז התקשורת החב"די COL: אלימלך לוין, שף לוינס - בוטיק חלבי, חסיד חב"ד מאלעד מגיש מידי יום מתכון חגיגי לקראת חג השבועות • והיום: דג לברק שלם
'המלך' של שולחן החג: כך תכינו דג לברק שלם שיסחט מחמאות
צילום: אבי לביא

המצרכים:

דג לברק

חופן כוסברה

חופן נענע

חופן פטרוזיליה

3 שיני שום

2 כוסות יין לבן יבש

חצי כוס מיץ לימון טרי

מלח

פלפל שחור גרוס

3 פרוסות לימון (לקישוט)

אופן ההכנה:

• קוצצים את כל הירק ושמים בקערה.

• מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב ומניחים בתוך הדג.

• בחוץ מניחים מעל את פרוסות הלימון.

• מכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים.

• לאחר שעה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים בכלי פתוח 18 דקות.

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.