מערכת COL
|
יום ג' סיון ה׳תשפ״ב
02.06.2022
'המלך' של שולחן החג: כך תכינו דג לברק שלם שיסחט מחמאות
מיוחד לחג השבועות במרכז התקשורת החב"די COL: אלימלך לוין, שף לוינס - בוטיק חלבי, חסיד חב"ד מאלעד מגיש מידי יום מתכון חגיגי לקראת חג השבועות • והיום: דג לברק שלם
צילום: אבי לביא
המצרכים:
דג לברק
חופן כוסברה
חופן נענע
חופן פטרוזיליה
3 שיני שום
2 כוסות יין לבן יבש
חצי כוס מיץ לימון טרי
מלח
פלפל שחור גרוס
3 פרוסות לימון (לקישוט)
אופן ההכנה:
• קוצצים את כל הירק ושמים בקערה.
• מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב ומניחים בתוך הדג.
• בחוץ מניחים מעל את פרוסות הלימון.
• מכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים.
• לאחר שעה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אופים בכלי פתוח 18 דקות.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות