מערכת COL | יום כ"ט אייר ה׳תשפ״ב 30.05.2022

להיט לשולחן החג: רול גבינות קריספי עם מתבל פסטו ורוטב

מיוחד לחג השבועות: אלימלך לוין, שף לוינס - בוטיק חלבי, חסיד חב"ד מאלעד, מגיש בכל יום מתכון חגיגי שיפאר לכם את השולחן בחג השבועות • והפעם: רול גבינות קריספי עם חציל ופטריות
להיט לשולחן החג: רול גבינות קריספי עם מתבל פסטו ורוטב
צילום: אבי לביא

המצרכים (ל-10 מנות): 

עלי סיגר
- חציל בינוני
- 6 פטריות שמפיניון בינוניות טריות
- 250 גרם גבינת שמנת
- חצי ק"ג גבינת מוצרלה מגורדת או גבינה צהובה מגורדת
- כף פסטו 
- חופן חמוציות קצוצות
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות רוטב טריאקי 
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור טחון
- כוס קמח
- רבע כוס מים
- לרוטב בצד: מתבל פסטו ורוטב צ'ילי

אופן ההכנה:

• חותכים את החציל לקוביות ומטגנים.

• קוצצים את הפטריות דק דק ומטגנים קלות.

• מניחים את החצילים והפטריות בקערה ומוסיפים את גבינת השמנת, גבינת המוצרלה או הגבינה הצהובה, פסטו, טריאקי, מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה וחמוציות ומערבבים הכל יחד לתערובת אחידה.

• שמים בקערה קמח ומים ומערבבים היטב לרביכה סמיכה מאוד.

• מניחים כף גדושה מתערובת הגבינות בפינת עלה הסיגר, מקפלים פנימה את שולי הסיגר ומושחים את צידיו בתערובת הקמח והמים. מגלגלים ומושחים שוב בקמח ומים לסגירה סופית ומטגנים.

• מגישים עם רוטב צ’ילי ופסטו מעורבבים בצד.

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.