בעקבות כתבה ב-COL: כובע חזר לתמים מכפר חב"ד אחרי שנתיים
תמים צעיר, תושב השכונה הצפונית בכפר חב"ד, קיבל השבוע כובע שאיבד במהלך נסיעה ברכבת לפני שנתיים, בעקבות כתבה באתר COL.
התמים, ששמו המלא שמור במערכת, נסע ברכבת מהישיבה בלוד לביתו בכפר חב"ד לפני כשנתיים. אחרי שיצא מהרכבת גילה ששכח את הכובע שלו ברכבת. השבוע התקשר אליו יהודי מפרדס חנה ואמר לו כי הכובע נמצא ברשותו.
המוצא סיפר כי מצא את הכובע בעת שנסע ברכבת לפני שנתיים. בתום הנסיעה התקשר למספר שהופיע על קופסת הכובע, אך המספר התברר כמספר ישן ולא פעיל.
לדברי המוצא, הוא ניסה לאתר את הבחור החב"די במשך תקופה, אך העלה חרס בידיו. רק השבוע נתקל במהלך גלישה ברשת בשמו של הבחור, בכתבה שפורסמה ב-COL על מבצע בבית הספר שהבחור נטל בו חלק בנערותו, ונזכר בכובע המונח בבית.
הוא התקשר אל אחד הרבנים שהוזכרו בכתבה, שאת מספרו השיג במהירות, ומשם קצרה הייתה הדרך עד שיצר קשר עם הבחור.
מאפשרים לכם לקבל