הרצל קוסאשוילי
|
יום י"ב אדר ה׳תשפ״א
24.02.2021
מטבחב"ד: ספיישל חגיגי ומיוחד לסעודת פורים • כנסו לאווירה
הרצל מארח את אבי מלכא לספיישל פורים. המנה: פילה דג דניס על מחבת, עם ירקות מוקפצים • תוך כדי טיגון: מלכא מדבר על טלטלת האירועים בקורונה ומספר על ארגון חתונות מהרגע להרגע • לקינוח: כך תכינו ארוחת חג בדקה
צילום: שניאור שיף. צילום ועריכת וידאו: צביקי ריבקין
המתכון: פילה דג דניס על מחבת עם ירקות מוקפצים
(דרגת קושי - קל)
מצרכים:
פילה דג דניס טרי מפולט ללא עצמות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
גרגירי חרדל
ותערובת תבלינים טוסקנה
בצל ירוק חתוך גס
קישוא פרוס לפרוסות דקות
זוקיני פרוס
אפונת גינה ירוקה
גבעולי ברוקולי
שמן זית
אופן הכנה:
צורבים את פרוסות הדג על מחבת שחוממה מראש עם שמן זית למשך חמש דקות. תוך כדי מבזיקים מעל הדג את התבלינים. חשוב קודם לסגור את הצד עם העור בכדי שבשר הדג לא יתפרק. לאחר מכן, בחבת נוספת מקפיצים את הירקות במחבת למשך מספר דקות עד שהם מתרככים.
לצלחות, מורחים על צלחת רחבה כף טחינה עם גרידת לימון, ועליה מניחים שתיים שלוש כפות מהירקות המוקפצים, ומעליהם את פרוסת הדג.
לבריאות וחג פורים שמח!
+13
צפה בעוד תמונות
הוסף תגובה
0 תגובות