שלמה מן
|
יום ט"ז כסלו ה׳תשפ״א
02.12.2020
הנה מתכון קל וממש טעים להום פרייז, שאתם חייבים לנסות בבית
בתקופת הקורונה, ילדים נמצאים בבית יותר מתמיד וזה הזמן ללמד אותם מסודות המטבח • י. ריבקין מכפר חב"ד, מגיש מתכון קל הכנה להום פרייז מנצח • הפספוס יהיה שלכם אם לא תנסו את זה
התוצאה. הום פרייז (באדיבות המצלם)
מצרכים:
7 תפוחי אדמה
1 בצל גדול
1 שן שום כתושה
שמן לטיגון
לרוטב:
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
רבע כוס מים
רבע כוס קטשופ
1 כפית פפריקה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
הוראות הכנה:
> קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עם שמן עד להזהבה.
> מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בינוניות. כאשר הבצל זהוב מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה למחבת ומערבבים מדי פעם. מבשלים עד שקוביות תפוחי האדמה יהיו קצת רכים (לא לכבות את האש מתי שהם קצת רכים).
> מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה. כשקוביות תפוחי האדמה קצת רכים מוסיפים את השום הכתוש והרוטב למחבת ומערבבים טוב טוב (אם הרוטב נוזלי מדי מומלץ להוסיף קצת קורנפלור). מבשלים על אש בינונית (בערך עשרים דקות\שלושים דקות) עד שקוביות תפוחי האדמה רכים לגמרי.
והנה להם הום פרייז הכי טעים שתטעמו אי פעם.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות