צבי סופר
|
יום א' חשוון ה׳תשפ״א
19.10.2020
רבה של בני ברק חשף שלבים בתהליך כשרות ייצור היין
במסגרת קורס משגחי כשרות של מכון 'למען ילמדו' סקר רבה של בני ברק הרב יצחק אייזיק לנדא חלק מהבעיות הקיימות כיום בכשרות המזון בבית ובתעשייה, ובין היתר חשף על סדרי ההשגחה בראשותו בתהליך ייצור יין
במסגרת קורס משגחי כשרות של מכון 'למען ילמדו' סקר רבה של בני ברק הרב יצחק אייזיק לנדא חלק מהבעיות הקיימות כיום בכשרות המזון בבית ובתעשייה, ובין היתר סיפר על ההשגחה בראשותו בתהליך ייצור יין
הרב יצחק אייזיק לנדא רב ואב"ד דבני ברק סקר בהרצאה מפורטת חלק מהבעיות הקיימות כיום בכשרות המזון בבית ובתעשייה, במוצרי חלב, עופות, חרקים, יין, לחם ועוד. בדבריו הדגיש את חשיבות הלימוד המסודר של מקצוע הכשרות.
בין הדברים סיפר הרב לנדא על ההשגחה המוקפדת של מערכת הכשרות שלו בתהליך ייצור היין, שנשמר מראיית נכרי משעת הגעת הענבים ליקב, תוך הקפדה ששפיכת הענבים ליקב תתבצע בלחיצת ישראל, ושהגוי לא יראה בשעה זו את הענבים שמלאים במיץ, ועוד.
להצטרפות: 0586770744 או לחצו כאן
צפו בוידאו:
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות