מערכת COL | יום י"ד תשרי ה׳תשפ״א 02.10.2020

דג סלומון עם מנגו ותפוח בדבש | מתכון לחג

ר' יוסף חיים בולטון מוכר לרבים שמצפינים לציונו של רשב"י במירון, כמכניס אורחים – עם כל הלב והנשמה. לכבוד חג הסוכות, הוא מציע מתכון דגים משובח, וקל להכנה • בפנים: המתכון המלא
דג סלומון עם מנגו ותפוח בדבש | מתכון לחג

דג סלומון עם מנגו ותפוח בדבש

רכיבים

פילה סלומון (עדיף טרי)

2 מנגו בשלים

3 תפוחי עץ (עדיף חרמון)

3 כפות שמן זית

1 כפית מלח (עדיף גס)

4 כפות מיץ לימון

2 לימון

3 כפות דבש

הוראות הכנה

להניח את הדג עם העור כלפי מטה

לקלף ולפרוס את המנגו

לפרוס התפוחים והלימונים לעיגולים

להניח על הדג פרוסות מנגו. מעליו את פרוסות התפוחים ומעל את פרוסות הלימון.

לזלוף את הלימון והדבש והשמן ולפזר מלמעלה את המלח.

לכסות בנייר כסף

להכניס לתור שחומם מראש ל160 למשך כ-30 דקות

לבריאות, וחג סוכות שמח!

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.