מערכת COL
|
יום י"ד תשרי ה׳תשפ״א
02.10.2020
דג סלומון עם מנגו ותפוח בדבש | מתכון לחג
ר' יוסף חיים בולטון מוכר לרבים שמצפינים לציונו של רשב"י במירון, כמכניס אורחים – עם כל הלב והנשמה. לכבוד חג הסוכות, הוא מציע מתכון דגים משובח, וקל להכנה • בפנים: המתכון המלא
דג סלומון עם מנגו ותפוח בדבש
רכיבים
פילה סלומון (עדיף טרי)
2 מנגו בשלים
3 תפוחי עץ (עדיף חרמון)
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח (עדיף גס)
4 כפות מיץ לימון
2 לימון
3 כפות דבש
הוראות הכנה
להניח את הדג עם העור כלפי מטה
לקלף ולפרוס את המנגו
לפרוס התפוחים והלימונים לעיגולים
להניח על הדג פרוסות מנגו. מעליו את פרוסות התפוחים ומעל את פרוסות הלימון.
לזלוף את הלימון והדבש והשמן ולפזר מלמעלה את המלח.
לכסות בנייר כסף
להכניס לתור שחומם מראש ל160 למשך כ-30 דקות
לבריאות, וחג סוכות שמח!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות