









מאיר כץ
|
יום כ"ו אלול ה׳תש״פ
15.09.2020
הביקור אצל הרבי רצוי רק כאשר שומרים על כל החוקים וההנחיות
מכתב מיוחד שפורסם אמש בגילוין 'ליובאוויטש שבליובאוויטש' שבהוצאת 'ועד התמימים' • מזכירו של הרבי הרב ניסן מינדל מזהיר את אורחי תשרי לשמור על חוקי המדינה ועל קידוש שם ליובאוויטש, ומוסיף כי רק על תנאי זה יהיה הביקור רצוי

המכתב מהמזכירות
מכתב מיוחד ממזכירות הרבי, שפורסם בשנות האור "לכל הבאים להסתופף בחצר כ"ק אדמו"ר שליט"א ה' עליהם יחיו" - נחשף אמש בגיליון 'ליובאוויטש שבליובאוויטש' היוצא לאור בכל יום בידי 'ועד תלמידי התמימים העולמי' בחודש תשרי.
במכתב מזהיר מזכירו של הרבי הרב ניסן מינדל, החתום על המכתב, מהאורחים לשמור על חוקי המדינה ועל קידוש שם ליובאוויטש, ומוסיף כי רק על תנאי זה יהיה הביקור רצוי.
"אף שהוא מובן ופשוט", כותב הרב מינדל, "אבל ליתר תוקף הננו בזה להודיע ולהזהיר את כל אלה הבאים להסתופף בחצר כ"ק אדמו"ר שליט"א, ובפרט על פי הזמנה רשמית מכאן, שמוכרחים להזהר ביתר שאת בשמירת כל חוקי המדינה ביציאתם ובחזרתם... שלא יאונה על ידם ח"ו שום חילול השם וחילול שם ליובאוויטש, שרק על תנאי זה יהיה ביקורם רצוי".
צפו בצילום מהמכתב:

למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות