שניאור מינסקי מקראון הייטס רכש את מסעדת 'ביסון ובורבון' היוקרתית
מסעדת הבשרים הכשרה בברוקלין Bison & Bourbon (-ביסון ובורבון) נרכשה לאחרונה על ידי ר' שניאור מינסקי, איש עסקים מקראון הייטס.
המסעדה, שנפתחה לפני שלוש שנים על ידי שלושה אנשי עסקים חב"דניקים, הפכה מאז לפופולארית בקרב לקוחות מניו יורק ומחוצה לה - לפגישות עסקיות, בערבים ובמפגשים בין חברים.
המסעדה, שהוקמה בבניין ששימש כמחסן בשנות ה-30 של המאה העשרים, הפכה למקום עם אוכל ייחודי ובר, עם אווירה אירופאית ומראה היסטורי.
המסעדה, בכשרות OK, ממוקמת בשכונת גובנוס שבברוקלין, לא הרחק מהשכונות היהודיות קראון הייטס, בורו פארק ופלטבוש.
מינסקי, ישראלי לשעבר, הוא גם הבעלים של 'קפה סטארלייט', בית קפה כשר ומסעדה חלבית בהרי הקטסקילס. לדבריו, הוא מתכנן לשנות גם את התפריט וגם את הצעות הבר במסעדה החדשה שבבעלותו.
השותף של מינסקי הוא השף ליאור חכמון, לשעבר ממסעדת Pescada Carne בברוקלין, שמגיע עם ניסיון של שנים וייצור תפריט יוקרתי.
התפריט יכלול בשר בקר, המבורגרים, סטייקים ועוד.
גם תפריט הבר של המסעדה יתרחב, כאשר בראשו עומד גבריאל שדה, שותף ב-Tel Aviv Whiskey Bar & Museum, הידוע בזכות מבחר הוויסקים והמשקאות הייחודיים שלו.
מינסקי אומר כי מטרתו ליצור במסעדה תפאורה מושלמת לפגישות ואירועים עסקיים, כמו גם לערבים של משפחות.
"האוכל הטעים, המשקאות המפוארים והשירות ללא רבב, כולם יחד יוצרים חוויה מיוחדת במינה בלב ברוקלין", אומר מינסקי.
יש לך לב ענק, כשהייתי בקבוצה ס"ה, התארחתי אצלך המון, גם לקחת אותי לאוהל מידי פעם ביום ראשון עם ערימות של ביגלים קרמצ'יז ותמיד תמיד הבית שלך היה פתוח לכול אחד. תודה רבה זה מילה קטנה שמסכמת המון.