צבי סופר | יום כ"ה תשרי ה׳תש״פ 24.10.2019

זה יחמם לכם את החורף הקר: כך תכינו מרק כתף בקר וירקות

לאחר 'תפילת הגשם' בשמחת תורה, רוחות עזות וגם היורה שהגיע, מרק מהביל ומשביע יחמם לכם את החורף • אחד המרקים העשירים מבחינת טעם ושובע - הוא מרק עשיר בירקות, עם רצועות בקר כתף: מרק כתף בקר • בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה
 

זה יחמם לכם את החורף הקר: כך תכינו מרק כתף בקר וירקות



מרק כתף בקר

מצרכים:

500 ג' בשר צלי כתף לבישול ארוך חתוך לקוביות
200 ג' דלעת חתוכה
בצל גדול חתוך לקוביות
בטטה חתוכה לקוביות
4 – 5 תפוחי אדמה
2 ליטר מים
2 קישואים
כף רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
כף פפריקה
מעט כורכום
כפית אבקת מרק
קמצוץ פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

1. כשהסיר חם למרוח את הקרקעית עם כמה כפות שמן ולטגן את הבשר מכל הכיוונים.

2. לחתוך את הבצל לקוביות ולפזר מעל הבשר, לנער קצת להוסיף רסק תבלינים ומים, לבשל כשעתיים. כשהבשר מתחיל להתרכך (יש לבדוק עם מזלג) לחתוך את הירקות ולהוסיף לבשר. כעת יש לבשל עד שהכל רך, לכסות ולהשאיר פתח צר.

3. שימו לב: זהו בישול ארוך וחלק מהנוזלים מתאדים, יש להשגיח ולהוסיף מים למרק במידת הצורך.

בהצלחה ובתיאבון!


למתכונים נוספים - לחצו כאן>>>

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.