מערכת COL
|
יום כ"ב תמוז ה׳תשע״ט
25.07.2019
עוגות תפוחים אישיות • מתכון מסביב לעולם
זה הזמן להעניק לילדכם יחס אישי וחמים: עוגות תפוחים אישיות, טעימות ונראות נפלא • ממצרכים שיש בכל בית. נסו ותהנו! זהירות: הילדים יבקשו עוד. למתכון המלא ואופן ההכנה • עוגיות תפוחים אישיות
צילום: COL
עוגות תפוחים אישיות
מרכיבים:
4 תפוחים גדולים
4 ביצים
200 גרם סוכר (כוס אחת)
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר (דמררה)
280 גרם קמח תופח
כוס שמן
כפית אבקת קינמון גדושה
קורט מלח
אופן ההכנה:
• לחמם תנור ל-180 מעלות כ-10 דקות מראש
• לקלף התפוחים, לחתוך לקוביות קטנות, לשים בקערה יחד עם הסוכר החום, ולערבב.
• בעקרה נפרדת, לטרוף את הביצים והסוכר בעזרת מזלג, להוסיף התפוחים, שמן, קמח, והקינמון, ולערבב לעיסה אחידה בעזרת כף.
• הערה: המרקם קשה לערבוב, ניתן לחלופין להשתמש במיקסר במהירות נמוכה.
• להכין בתוך תבניות אישיות קטנות, עטרות נייר (מנג'טים) ולחלק העיסה (כמו בתמונה) לתבניות האישיות, עד לגובה שני שליש מהגובה (להשאיר מקום לתפיחה של העוגה בעת האפייה).
• להכניס את התבניות האישיות לתנור ולאפות עד שהעוגות מזהיבות, וקיסם שננעץ במרכז יוצא נקי.
בהצלחה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות