מערכת COL
|
יום כ"ד סיון ה׳תשע״ט
27.06.2019
עוגת פאי שוקולד ● מתכון לשבת
עוגת פאי שוקולד טעימה ועשירה, ממצרכים שיש בכל בית, וקלת הכנה. הילדים לא ישאירו לכם פירור ● מתאימה להגשה כקינוח מתוק לאחר סעודה חגיגית, או לצד כוס קפה בבוקר ● למתכון המלא ואופן ההכנה ● עוגת פאי שוקולד
עוגת פאי שוקולד
מצרכים להכנת בסיס לעוגה:
● 3 כוסות קמח
● 1 ביצה
● שקית אבקת אפיה
● שקית סוכר וניל
● 1 כוס שמן
● 4\3 כוס סוכר
הוראות הכנה:
מערבבים את החומרים, ומשטחים על תבנית. יש להשאיר חלק מהפירורים לצורך פיזור – בהמשך תהליך ההכנה.
מצרכים לבישול:
● 100 גרם שוקולד מריר
● 2 כפות קקאו
● רבע כוס מים
● רבע כוס שמן
● רבע כוס סוכר
מבשלים את המצרכים לבישול, כשמתקרר - להוסיף 2 ביצים.
את עיסת השוקולד שנוצרה יש למרוח על הבסיס לעוגה. את הפירורים שנותרו מבסיס העוגה, לבזוק מעל.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
בהצלחה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות