מערכת COL
|
יום י"ט אלול ה׳תשע״ח
30.08.2018
עוגיות תמרים • מתכון לשבת
עוגיות תמרים טעימות וקלות הכנה, מתאימות לקינוח, מצויינות גם לאחר הקפאה • בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה • נסו את זה בבית! • מתכון לשבת
צילום: COL
עוגיות תמרים
החומרים:
1 ק"ג קמח
2 מרגרינה
4\3 כוס סוכר
2\1 כוס שמן
2\1 כוס מים
2 שקיות קטנות אבקת אפייה
2 ביצים
כפית תמצית וניל
למלית:
2 קופסאות ממרח תמרים
אופן ההכנה:
• לחמם את התנור ל180 מעלות
• ללוש כל החומרים עד לקבלת בצק במרקם אחיד
• לרדד כל חלק בנפרד, למרוח בנדיבות ממרח תמרים
• לגלגל לרול, לפרוס לפרוסות בעובי 3 ס"מ בערך
• להניח על נייר אפייה בתבנית במרווחים שווים
• לאפות עד להזהבה
• ניתן לפזר על העוגיות לאחר האפייה אבקת סוכר
נ.ב. העוגיות מצויינות בהקפאה.
בהצלחה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות