מערכת COL
|
יום כ' אב ה׳תשע״ח
01.08.2018
קואליציה ואופוזיציה בשבע ברכות אליטוב-ואנפראג ● תמונות
במודיעין התקיימה אמש (ג') סעודת שבע ברכות לבנו של איש התקשורת החב״די יוסי אליטוב ובתו של שליח הרבי באמסטרדם הרב דניאל ואנפראג. השתתפו באירוע, הגרי״מ לאו רבה של תל אביב, שרי ממשלה וח"כים ● צפו בתמונות

צילומים: שניאור שיף, COL
במודיעין התקיימה אמש (ג') סעודת שבע ברכות לבנו של איש התקשורת החב״די יוסי אליטוב ובתו של שליח הרבי באמסטרדם הרב דניאל ואנפראג.
השתתפו באירוע, הגרי״מ לאו רבה של תל אביב, שר הבטחון אביגדור ליברמן, השר לביטחון לפנים גלעד ארדן, שרת המשפטים איילת שקד, יו״ר האופוזיציה ציפי ליבני, יו״ר הסוכנות היהודית יצחק הרצוג, שר הבינוי והשיכון יואב גלנט, יו״ר ועדת הכספים ח״כ משה גפני ואישים נוספים.
הגרי״מ לאו העלה על נס את פעולותיהם של שלוחי חב״ד בעולם ובירך את סב החתן הגאון רבי שמעון אליטוב שיאריך ימים על ממלכתו בעולם הרבנות וימשיך להפיץ יהדות במאור פנים עוד שנים רבות.
השליח הרב ואנפראג סיפר על ההתמודדות של הקהילה היהודית ושלוחי הרבי בהולנד מול ניסיונות של ארגוני בעלי חיים לאסור את השחיטה ועל המאבק הבלתי מתפשר לשמור על הגחלת היהודית בארץ שבה הושמדו הכי הרבה יהודים בשואה.

הוסף תגובה
0 תגובות