מערכת COL
|
יום ב' סיון ה׳תשע״ח
16.05.2018
מתכוננים לשבועות > פסטה יוונית ברוטב עגבניות • פרויקט חג
"דבש וחלב תחת לשונך": לקראת 'מתן תורה' וחג השבועות הקרב ובא, 'מגזין שבועות' ב-COL מתכבד להגיש מידי יום מתכון חלבי טעים ומפנק לחג החלב • והיום: פסטה יוונית ברוטב עגבניות • למתכון המלא >>> • מתכוננים לשבועות: עוגת גבינה קרמל חגיגית • מתכון א' • מתכוננים לשבועות: לזניית פטריות קטיפתית • מתכון ב'
סטיילינג והכנה: ענת לבל. צילום: שרית גופן.
באדיבות: בישולים - טעם של בית מבית אסם
***
רשימת המצרכים:
* 1 חבילה פסטה פנה פרפקטו אסם
* 1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות
* 2 שיני שום קצוצות
* 2 זוקיני חתוכים לקוביות
* 20 זיתי קלמטה מגולענים
* 120 גרם גבינת פטה
* 1 כפית זעתר
* 1 צנצנת רוטב עגבניות ובזיליקום פרפקטו אסם
* 2 כפיות שמן זית
* מלח ופלפל שחור לפי הטעם
הכנה:
* מכינים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
* מטגנים שום ובצל בשמן זית, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
* מוסיפים קוביות זוקיני ומטגנים עד להזהבה.
* מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים עד שהוא מגיע לרתיחה.
* מוסיפים את הזיתים לרוטב.
* מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב.
להגשה:
מפזרים מעל קוביות גבינת פטה וזעתר.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות