מערכת COL | יום ב' סיון ה׳תשע״ח 16.05.2018

מתכוננים לשבועות > פסטה יוונית ברוטב עגבניות • פרויקט חג

"דבש וחלב תחת לשונך": לקראת 'מתן תורה' וחג השבועות הקרב ובא, 'מגזין שבועות' ב-COL מתכבד להגיש מידי יום מתכון חלבי טעים ומפנק לחג החלב • והיום: פסטה יוונית ברוטב עגבניות • למתכון המלא >>> מתכוננים לשבועות: עוגת גבינה קרמל חגיגית • מתכון א' מתכוננים לשבועות: לזניית פטריות קטיפתית • מתכון ב'
מתכוננים לשבועות > פסטה יוונית ברוטב עגבניות • פרויקט חג
סטיילינג והכנה: ענת לבל. צילום: שרית גופן.

באדיבות: בישולים - טעם של בית מבית אסם

***

רשימת המצרכים:

* 1 חבילה פסטה פנה פרפקטו אסם
* 1 בצל סגול גדול חתוך לרצועות
* 2 שיני שום קצוצות
* 2 זוקיני חתוכים לקוביות
* 20 זיתי קלמטה מגולענים
* 120 גרם גבינת פטה
* 1 כפית זעתר
* 1 צנצנת רוטב עגבניות ובזיליקום פרפקטו אסם
* 2 כפיות שמן זית
* מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הכנה:

* מכינים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
* מטגנים שום ובצל בשמן זית, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
* מוסיפים קוביות זוקיני ומטגנים עד להזהבה.
* מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים עד שהוא מגיע לרתיחה.
* מוסיפים את הזיתים לרוטב.
* מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב.

להגשה:

מפזרים מעל קוביות גבינת פטה וזעתר.
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.