מערכת COL
|
יום כ"ו אדר ב ה׳תשס״ה
06.04.2005
היין שכולו פסח - החל משעת הבצירה ועד התוית
אחד המרכיבים החשובים ביותר בשולחן הסדר בחג הפסח הקרוב, הוא היין. מרטין כהן, ערך בירור מקיף על תהליך הייצור והגיע למסקנה שהיין המיוצר ע"י ר' יוסי זקון מקראון הייטס, הוא היין הטוב ביותר למקפידים. מערכת COL בארה"ב מדווחת שהרב אברהם אזדבא, חבר בד"צ קראון-הייטס, ערך ביקור במפעלי היין והביע את התרשמותו מתהליך הייצור הקפדני על טהרת הכשרות לפסח ובכלל. מחברת 'כתר' המשווקת את היין, נמסר כי החברה הקימה שלוחה בישראל על מנת לענות על הביקוש ההולך וגובר מצד הציבור שוחר הכשרות המהודרת. נציגה הוא צבי צור וניתן להשיגו בכתובת אימייל [email protected] או בטלפון 03-6183937.
הוסף תגובה
0 תגובות