מערכת COL | יום כ"ו אדר ב ה׳תשס״ה 06.04.2005

היין שכולו פסח - החל משעת הבצירה ועד התוית

אחד המרכיבים החשובים ביותר בשולחן הסדר בחג הפסח הקרוב, הוא היין. מרטין כהן, ערך בירור מקיף על תהליך הייצור והגיע למסקנה שהיין המיוצר ע"י ר' יוסי זקון מקראון הייטס, הוא היין הטוב ביותר למקפידים. מערכת COL בארה"ב מדווחת שהרב אברהם אזדבא, חבר בד"צ קראון-הייטס, ערך ביקור במפעלי היין והביע את התרשמותו מתהליך הייצור הקפדני על טהרת הכשרות לפסח ובכלל. מחברת 'כתר' המשווקת את היין, נמסר כי החברה הקימה שלוחה בישראל על מנת לענות על הביקוש ההולך וגובר מצד הציבור שוחר הכשרות המהודרת. נציגה הוא צבי צור וניתן להשיגו בכתובת אימייל [email protected] או בטלפון 03-6183937.
היין שכולו פסח - החל משעת הבצירה ועד התוית

הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.