מערכת COL | יום י"ב כסלו ה׳תשע״ח 30.11.2017

סלמון בויניגרט שום-שמיר בציפוי פריך • מתכון לשבת

דג סלומון תמיד מפאר את השולחן החגיגי, והשבוע במדור הבאנו לכם מתכון קל הכנה, טעים במיוחד, שהסועדים מאוד יאהבו: סלמון בויניגרט שום-שמיר וציפוי פריךבפנים: המתכון המלא ואופן ההכנהסלומון בויניגרט שום-שמיר
סלמון בויניגרט שום-שמיר בציפוי פריך • מתכון לשבת

מאת: שלומית

סלמון בויניגרט שום-שמיר בציפוי פריך

מרכיבים:

סלמון
4 כפות מיונז
כף וחצי חרדל
שמן זית
שום כתוש (או בתבלין)
לימון
מלח גס
חופן עלי שמיר קצוצים
פירורי ביסלי גריל (ציפוי קריספי של אסם) או פירורים מוזהבים אחרים


אופן ההכנה:

- משרים את הסלומון במיונז ומעט מלח גס כשעה.
- בקערה מערבבים את המיונז, החרדל, השמיר, מעט מלח, חצי לימון סחוט, 3 כפות שמן זית ושום כתוש (לפי הטעם).
- את המטבל מורחים מעל הסלומון על כל פינותיו.
- מעל הכל מפזרים את הפירורים הקריספים בכיסוי מלא של הדג.
- מכניסים לתנור שחומם על 200 מעלות ל15-20 דקות בלבד. יש להקפיד שלא להשאיר את הדג בתנור ולהוציאו מיד כדי למנוע התייבשות.

בהצלחה!
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.