מערכת COL
|
יום ו' חשוון ה׳תשע״ח
26.10.2017
מרק קישואים • מתכון לשבת
רוחות הסתיו כבר החלו לנשב, והערב, ז' מרחשוון כבר אומרים בתפילות: 'ותן טל ומטר' – סימן שהחורף כבר כאן... • השבוע במדור הבאנו לכם מתכון נפלא למרק קישואים מחמם ומשביע, שגם נראה נפלא • בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה • מרק קישואים
מאת: שלומית
מרק קישואים נפלא
רכיבים:
5 קישואים
4 בצל
2 תפוחי אדמה
שקית שמיר
2 גבעולי סלרי
כפית זנגביל (התבלין)
מעט אגוז מוסקט
כף וחצי א. מרק עוף
אופן ההכנה:
חותכים גס את כל הירקות, מטגנים קלות.
שמים בסיר מים חמים ומרתיחים למרק.
כשהירקות מתחילים להתרכך מתבלים, מערבבים ונותנים כ10 דקות בישול.
מעבירים בכף מחוררת רק את הירקות והעלים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
מחזירים את הירקות הטחונים למרק עם המים, מערבבים ונותנים עוד כ-15 דקות של בישול על אש בינונית.
לבריאות!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות