מערכת COL
|
יום י"ג תשרי ה׳תשע״ח
03.10.2017
קדרת בשר ופירות יבשים • מתכון חגיגי לסוכות
לכבוד החג, הבאנו לכם מתכון חגיגי להגשה בסוכה, תבשיל נהדר לאירוח ובכלל - לכל מאורע: קדרת בשר ופירות יבשים במתיקות שלוקחת השראה מחודש החגים • בפנים - אופן ההכנה והמתכון המלא • קדרת בשר ופירות יבשים
מאת: שלומית
קדרת בשר ופירות יבשים
מצרכים:
קילו בשר צלי כתף מספר 5 חתוך לקוביות
5 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
3 בצלים חצויים ופרוסים
חצי כוס משמשים מיובשים חצויים
חצי כוס צימוקים כהים
2 שיני שום פרוסות
3 כפות סילאן
כף גדושה פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)
אופן ההכנה:
1. לטגן בצל, שום, להוסיף סילאן.
2. לטגן בנפרד את הבשר, להוסיף לתערובת הבצל, לערבב. לכסות את הבשר במים, להוסיף תבלינים. לבשל כשעתיים, (חשוב לעקוב ולהוסיף נוזלים במידת הצורך, לערבב מידי פעם.) לבדוק טעמים.
3. לשים את תפוחי האדמה והפירות היבשים בכלי שמתאים לתנור, מעל להוסיף את הבשר ולכסות, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני ולבשל עד שהבשר ותפוחי האדמה מתרככים.
שנה טובה ומתוקה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות