מערכת COL
|
יום ב' אלול ה׳תשע״ז
24.08.2017
כבד עם בצל מקורמל בסילאן • מתכון לשבת
השבוע במדור הבאנו לכם מתכון משובח לכבד עם בצלים מקורמלים בסילאן, מתוק, טעים במיוחד, וגם בריא: כבד הינו מקור מצויין לברזל. מנה אהובה המפארת כל שולחן שבת • בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה • כבד מקורמל
מאת: שלומית
כבד עם בצל מקורמל בסילאן
החומרים:
• 500 גר' כבדי עוף צלויים
• 1 בצל גדול
• שמן לטיגון
• כפית וחצי סילאן
• כפית וחצי מלח
• כפית א.מרק עוף
• כפית וחצי פפריקה מתוקה
• מעט פלפל שחור
• חצי כפית כמון
אופן ההכנה:
נפרוס את הבצל לרצועות ונטגן במחבת עם שמן עד שרצועות הבצל מזהיבות מעט.
נוסיף למחבת עם הבצלים את הכבדים הצלויים וננמיך ללהבה נמוכה.
כעת נוסיף את התבלינים ונערבב בעדינות. נטגן יחדיו כ-2 דקות.
לסיום, נוסיף למחבת את הסילאן ונערבב בעדינות, מבלי לשבור את הכבדים.
נטגן עוד כ-2 דקות ונסיר מהאש.
**מומלץ להגיש על תפו"א פירה.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות