









מערכת COL
|
יום י"ח אב ה׳תשע״ז
10.08.2017
טאקו מקסיקני • מתכון לשבת
'בין הזמנים' בעיצומו ואנחנו יוצאים עם הילדים לפארקים ולאטרקציות, יש גם שיוצאים ומתארחים בשבת מחוץ לבית • גם אם לא תכננתם פיקניק בטבע, עדיין צריך סנדוויצ׳ים לדרך. לפניכם מתכון מנצח: טאקו מקסיקני קל הכנה, משביע, וטעים במיוחד • בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה • טאקו מקסיקני

מאת: שלומית
טאקו מקסיקני
המצרכים:
2 כפות שמן, לטיגון
1 בצל, קצוץ
1 שן שום, כתושה
500 גרם בשר בקר טחון (אפשר גם הודו טחון, רצוי בקר)
1 כפית קינמון טחון
קורט פפריקה חריפה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
8 טורטיות
לקישוט: קרעי חסה, חתיכות עגבנייה
אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר הטחון, ומטגנים, תוך כדי שמפוררים אותו במזלג, עד שהוא משחים לחלוטין מכל הצדדים.
מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מידי פעם.
מחממים מעט את הטורטיות בתנור ( לא חובה).
ממלאים טורטיה בתערובת הבשר הטחון ומקשטים בקרעי חסה וקוביות עגבנייה\ בסלט כרוב\ או בכל מילוי ירקות אחר.
בהצלחה!

למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות