מערכת COL
|
יום כ"ו תמוז ה׳תשע״ז
20.07.2017
עוגת מייפל • מתכון לשבת
סירופ המייפל נחשב לאחד האהובים במיוחד על הצעירים, הטעם המשובח שמעניק בדיוק את הטוויסט שהעוגה צריכה • השבוע במדור: מתכון נפלא לעוגת מייפל מדהימה • בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה • עוגת מייפל
עוגת מייפל
מאת: שלומית
רכיבים:
• 2 כוסות קמח תופח
• 4 ביצים
• 1 סוכר וניל
• 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32% , או קצפת צמחית
• 1/4 כוס שמן
• כוס ורבע סוכר
• 1/2 כוס אגוזים פקאן קצוצים גס
• סירופ מייפל / סירופ קרמל
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
1. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים חוץ מאת האגוזים והמייפל.
2. שופכים את הבלילה לתוך התבניות ומפזרים מעל את האגוזים.
3. אופים כ-45 דקות.
4. כשמוציאים מהתנור והעוגה עדיין חמה, יוצקים מעליה בנדיבות את סירופ המייפל עד כדי כיסוי העוגה.
טיפ: מומלץ להשתמש בסירופ קרמל, הוא פחות מתוק.
בהצלחה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות