









מערכת COL
|
יום כ"ה סיון ה׳תשע״ז
19.06.2017
צרפת: ניצחון מוחץ למקרון; מאיר חביב בפנים
מפלגת UDI הודיעה כי מאיר חביב, מועמדה במחוז הבחירה השמיני הכולל מצביעים צרפתים בישראל, ישוב לקדנציה נוספת • באסיפה הכללית לאחר שניצח בהתמודדות מול פלורנס דרורי שהתמודדה מטעם מפלגתו של הנשיא, מאיר חביב אמר כי "אני מודה לבורא עולם ומתרגש לראות את ההתגייסות האדירה בישראל למען בחירתי. השגנו בישראל למעלה מ־87% וזה חסר תקדים" • חביב ידוע כתומך נלהב של עם ישראל וארץ ישראל ותומך במוסדות חב"ד • כל הפרטים
בתמונה: מאיר חביב בדוכן של חב"ד עם אחד מהפעילים, ר' מנחם לאלום
מפלגתו של נשיא צרפת הנבחר, נחלה אמש (ראשון) ניצחון מרשים בבחירות לפרלמנט, והנציג הדתי מאיר חביב, ניצח את יריבתו ונכנס להמשך עשייה ברוכה למען יהדות צרפת מתוככי הפרלמנט.
בסיבוב השני בבחירות לפרלמנט הצרפתי, מפלגתו של הנשיא הנבחר מקרון, זכתה בנצחון סוחף, וזכתה ברוב מוחלט של קרוב ל-400 מתוך 577 מושבים.
סוכנויות הידיעות מדווחות, על נצחון סוחף לנשיא מקרון שיוכל לממש את כל הרפורמות שהבטיח במהלך קמפיין הבחירות.
הנציג הדתי מאיר חביב שמכהן מזה כ-4 שנים כחבר פרלמנט בצרפת, ניצח את יריבתו פלורנס דרורי, שלא ידועה באהדתה לכל מה שנוגע ליהדות, והדברים התבטאו בפוסטים שהעלתה בפייסבוק נגד נושאים דתיים.
בסיבוב הראשון ניצחה דרורי את חביב, במאה קולות בלבד, את מירב הקולות היא קיבלה מאזרחי צרפת, החיים באיטליה ויוון, בעוד חביב קיבל את רוב הקולות בישראל.
מאיר חביב אמר כי "אני מודה לבורא עולם ומתרגש לראות את ההתגייסות האדירה בישראל למען בחירתי. השגנו בישראל למעלה מ־87% וזה חסר תקדים".
חביב ידוע כתומך נלהב של עם ישראל בארץ ישראל ותומך במוסדות חבד וימשיך בעשייה הברוכה שלו למען יהדות צרפת.

למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות