









מערכת COL
|
יום כ"ב אייר ה׳תשע״ז
18.05.2017
אסאדו עגל ברוטב ברביקיו ● מתכון לשבת
השבוע במדור מתכון אנו מגישים משובח מאד לאסאדו עגל ברוטב ברביקיו. תנסו את זה בבית - רצוי, כדאי ומומלץ ● בפנים - המתכון המלא ואופן ההכנה אסאדו ברוטב ברבקיו

מאת: שלומית
אסאדו עגל ברוטב ברביקיו
החומרים:
לבשר:
2 קילו שפונדרה (קשתית) בקר - מס. 9
לרוטב:
1 כוס סילאן 1כוס קטשופ, 1 כפית גרעיני כוסברה מעוכים, 1 כפית גרעיני פלפל שחור, 1 כפית הל0.5 כפית קינמון, 1כפית פפריקה, 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ, 1כף עלי כוסברה קצוצים דק, 0.25 כוס רוטב סויה, 0.5 לימון סחוט.
אופן ההכנה:
שמים בסיר קטן את כל מצרכי הרוטב, מביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
מחלישים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כ-30 דקות .
מסננים את הרוטב, ומעבירים לקערית.
מניחים את הצלעות בתבנית יוצקים מעל את הרוטב.
מכסים את התבנית בנייר אפייה וברדיד אלומיניום, ומכניסים לתנור האפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות למשך כ- 3 שעות.
בודקים את רכות הבשר, במידה ועדיין לא רך מספיק, להמשיך לבשל במשך כחצי שעה נוספת.
בהצלחה!

למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות