מערכת COL
|
יום ב' אייר ה׳תשע״ז
28.04.2017
עוגת תפוזים בחושה • מתכון לשבת
נשארו לכם תפוזים מפסח? הנה רעיון נהדר לעוגת תפוזים בחושה עם טעם נהדר, וגם הילדים לא יגמרו להלל. למתכון המלא ואופן ההכנה • עוגת תפוזים
מאת: שלומית
עוגת תפוזים בחושה
רכיבים:
6 ביצים
250 ג' סוכר (כוס ורבע)
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
350 ג' קמח תופח (שתים וחצי כוסות)
אופן ההכנה:
1. להקציף כשתי דקות את הביצים והסוכר במהירות גבוהה, להוסיף את המצרכים הרטובים ובסוף את היבשים, לערבב במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.
2. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות העוגה מתייצבת ומזהיבה.
בהצלחה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות