מערכת COL
|
יום ג' ניסן ה׳תשע״ז
30.03.2017
צלי עוף ירקות ותפו"א • מתכון לשבת
כולנו עסוקים בטרדות ונקיונות טרום-החג, ודרושה ארוחה מזינה שגם לא תגזול זמן רב מידי בהכנתה • השבוע הבאנו לכם מתכון נפלא לארוחה שלמה בסיר אחד; צלי עוף עם ירקות ותפוחי אדמה • בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה • צלי עוף עם ירקות
מאת: שלומית
צלי עוף ירקות ותפו"א
מצרכים למתכון:
מעט שמן לטיגון
3 כרעיים חצויים ל 2 (שוק וירך).
2 ענפי סלרי חתוך
3 תפוחי אדמה מקולפים חתוכים לקוביות גסות
3 שיני שום שלמות
מלח, פלפל שחור
כף פפריקה מרוקאית גרוסה
קורט אגוז מוסקט
כפית כורכום
מים לכיסוי העוף
כוס אפונה סנפרוסט
הוראות הכנה:
בסיר רחב נטגן את חלקי העוף כ- 3 דקות מכל צד, עד להשחמה.
נוסיף לסיר סלרי, תפוחי אדמה, שום ותבלינים.
נכסה את התבשיל במים רותחים, נערבב היטב, נביא לרתיחה, ננמיך ללהבה בינונית ונבשל עד לצמצום הנוזלים לכרבע מגובה התבשיל.
נוסיף לסיר אפונה, נערבב היטב, נבשל עוד כ-10 דקות ונסיר מהאש.
בהצלחה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות