![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_link.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_whatsapp.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_twitter.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_facebook.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_email.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_link.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_whatsapp.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_twitter.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_facebook.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_email.png)
מערכת COL
|
יום כ' שבט ה׳תשע״ז
16.02.2017
עוף במילוי אורז מתובל ● מתכון לשבת
השבוע במדור, מתכון מעולה לעוף במילוי אורז בתבלינים פיקנטיים ● קריספי מבחוץ ורך מבפנים, טעים במיוחד ומומלץ בחום למנה עיקרית בסעודת השבת ● בפנים - המתכון המלא ואופן ההכנה עוף ממולא באורז
![עוף במילוי אורז מתובל ● מתכון לשבת עוף במילוי אורז מתובל ● מתכון לשבת](https://col.org.il/files/uploads/crop/2017/02/5c31db296d4d2_1546771241_news_main_gallery.jpg)
עוף במילוי אורז מתובל
מאת: שלומית
מצרכים:
עוף שלם נקי עם העור
3 כפות שמן זית
2 כפיות תבלין גריל עוף
1 כפית שום כתוש
מלח פלפל – לפי הטעם
לתערובת האורז:
1-1.5 כוס אורז מבושל מתובל במלח, פלפל
כפית בהרט
כף שמן זית
אופן ההכנה:
מנקים את העוף ושוטפים.
בקערה מערבבים את האורז עם הבהרט ושמן זית.
(ניתן להוסיף צנוברים)
דוחסים לתוך העוף את האורז.
סוגרים עם קיסם את העור.
מערבבים את שמן הזית עם תבלין גריל עוף, שום, מלח ופלפל ומורחים על העוף.
בתבנית מניחים את העוף עם הרגליים כלפי מעלה.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות ובחלק העליון של התנור מכניסים את התבנית- כדי שהעוף "ישתזף" כרבע שעה עד עשרים דקות עד שמשחים.
אחרי שהשחים, הופכים את העוף ומורידים את חום התנור ל – 180 מעלות.
מעבירים את התבנית למרכז התנור ואופים בערך כשעה-שעה וחצי עד שהעוף מוכן.
בהצלחה!
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/add_comment.png)
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות