מערכת COL | יום כ"ג חשוון ה׳תשע״ז 24.11.2016

חטיפי שניצל בחמאת בוטנים ● מתכון לשבת

הגשה מעניינת לחטיפי שניצלונים בטעם חמאת בוטנים ודבש. אזהרה: עוד לפני שיגיע לשולחן, לא ישאר... ● בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה  חטיפי שניצל
חטיפי שניצל בחמאת בוטנים ● מתכון לשבת

מאת: שלומית

שניצלוני חמאת בוטנים

מרכיבים:

חזה עוף חתוך לרצועות
3 ביצים רכות
4 כפות חמאת בוטנים
כף חרדל דיז׳ון
2 כפות דבש
פרורי לחם

אופן ההכנה:

מערבבים את הביצה, חמאת הבוטנים והחרדל יחד בצלחת קעורה אחת.
את פרורי הלחם שופכים בצלחת נפרדת.

כעת ההכנה היא כשל שניצל רגיל-
טובלים את רצועות העוף בבלילה ולאחר מכן מגלגלים אותם על פירורי הלחם עד לקבלת ציפוי אחיד.

מטגנים את השניצלונים כדקה בלבד על כל צד, ומגישים.

בהצלחה!
הוסף תגובה
0 תגובות
נצפה באתר
עוד באתר
 
העלאת תמונה
x
גרור תמונה לכאן
או
העלה תמונה
ביטול
תייג
טוען תמונות...
שגיאה!
    אישור
    מעלה תמונות...
    התמונות הועלו בהצלחה
    ויפורסמו לאחר אישורן
    התמונות תויגו בהצלחה
    ויוצגו במערכת התמונות
    המשך
    מתוך
    x
    תודה שנרשמת!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    עדכון הנתונים נשמר בהצלחה!
    מבטיחים לשלוח רק את הדברים הכי מעניינים :)
    x
    קיבלנו את בקשתך, לא נשלח יותר הודעות...
    באפשרותך תמיד להתחבר חזרה ולהינות מהעדכונים המעניינים ביותר.