מערכת COL
|
יום כ"ג חשוון ה׳תשע״ז
24.11.2016
חטיפי שניצל בחמאת בוטנים ● מתכון לשבת
הגשה מעניינת לחטיפי שניצלונים בטעם חמאת בוטנים ודבש. אזהרה: עוד לפני שיגיע לשולחן, לא ישאר... ● בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה חטיפי שניצל
מאת: שלומית
שניצלוני חמאת בוטנים
מרכיבים:
חזה עוף חתוך לרצועות
3 ביצים רכות
4 כפות חמאת בוטנים
כף חרדל דיז׳ון
2 כפות דבש
פרורי לחם
אופן ההכנה:
מערבבים את הביצה, חמאת הבוטנים והחרדל יחד בצלחת קעורה אחת.
את פרורי הלחם שופכים בצלחת נפרדת.
כעת ההכנה היא כשל שניצל רגיל-
טובלים את רצועות העוף בבלילה ולאחר מכן מגלגלים אותם על פירורי הלחם עד לקבלת ציפוי אחיד.
מטגנים את השניצלונים כדקה בלבד על כל צד, ומגישים.
בהצלחה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות