![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_link.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_whatsapp.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_twitter.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_facebook.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_email.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_link.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_whatsapp.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_twitter.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_facebook.png)
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/share_email.png)
מערכת COL
|
יום י' חשוון ה׳תשע״ז
11.11.2016
לחם שום ● מתכון לשבת
שעון החורף כאן, והשבת נכנסת מוקדם: השבוע הבאנו לכם מתכון מהיר להכנת לחם שום ● מעבר לעובדה המשמחת שההכנה פשוטה כל כך, לחם שום מהווה תוספת נהדרת לכל ארוחה ● בפנים: המתכון המלא ואופן ההכנה לחם שום
![לחם שום ● מתכון לשבת לחם שום ● מתכון לשבת](https://col.org.il/files/uploads/crop/2016/11/5c3161b291416_1546740146_news_main_gallery.jpg)
מאת: שלומית
מתכון לחם שום:
מרכיבים:
כוס מים פושרים
כף סוכר
3 כפות שמן
חצי כפית מלח
כף שמרים
3 כוסות קמח
אופן ההכנה:
מערבבים הכל עד שיוצא בצק ומכדררים עיגולים.
מכניסים לתבנית, מחכים 5 דק׳ ומכניסים לתנור ל-20 דקות (על 180 מעלות)
לרוטב: שמן זית, פטרוזיליה קצוצה ושום כתוש -
מערבבים הכל יחד ויוצקים מעל הלחם לאחר שהוא יוצא מהאפייה.
בהצלחה!
![](https://col.org.il/website_files/img/col/news/add_comment.png)
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות