מערכת COL
|
יום י"ב תשרי ה׳תשע״ז
14.10.2016
צלי בקר במתיקות מעודנת ● מתכון לחג
איחלנו זה לזה והעתרנו בתפילות שתהיה לנו שנה טובה ומתוקה. עכשיו זה הזמן גם לבשל את ארוחות החג במתיקות מעודנת. השבוע במדור הבאנו לכם מתכון משובח לצלי בקר ברוטב סילאן ופטריות שמפניון. עם תיבול כזה לא תצטרכו לשכנע את הילדים לטעום... ● בפנים- המתכון המלא ואופן ההכנה צלי בקר ברוטב סילאן
מתכון לצלי בקר עם סילאן
חומרים:
2 ק"ג בשר צלי
3 בצלים גדולים קצוצים
2\1 חב’ פטריות שמפיניון \ 15 פטריות טריות
פפריקה מתוקה
קארי
סויה
פלפל שחור טחון
3\1 כוס סילאן
אופן ההכנה:
- חותכים לפרוסות את הפטריות
- את הבצל קוצצים לקוביות
- מערבבים את חומרי התיבול היטב יחד עם הבצל והפטריות
- חותכים פסים אלכסוניים עם סכין חד מאוד בנתח הבשר ומכניסים לתוכו את הרוטב עם הבצל והפטריות
- מורחים על הנתח כולו מהרוטב, מכסים ומכניסים לתנור עד שהבשר רך מאוד
- תוספת- אורז או פירה או תפוח אדמה אפוי (פירה ממש מומלץ עם בקר)
בהצלחה!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות