









קורס בסוד הפרשה החדש: "כל ישראל ערבים זה לזה"

פסיפס עתיק מלווה את האנושות כבר אלפי שנים. לפסיפס הזה קוראים "עם ישראל. העם שלנו מורכב מפסיפס אנושי מגוון, מעדות וזרמים, מאנשי רוח ואנשי מעשה. איך אפשר למצוא מכנה משותף בין כל אלו? איך נוכל מצד אחד לאחד את כולם, ומצד שני לתת ביטוי ייחודי לכל אחד?
הקורס הנוכחי של "בסוד הפרשה" לספר במדבר מתמקד בערבות ההדדית בעם ישראל, תחת הכותרת "כל ישראל ערבים זה לזה". נבדוק האם יש שוויון בישראל? מה המפתח לאחדות? מהם הביטויים של אהבת ישראל?, ועוד.
יו"ר צעירי חב"ד הרב יוסף יצחק אהרונוב אומר כי מידי שבוע משתתפים מאות ברחבי הארץ בשיעורי"בסוד הפרשה" המועברים בבתי חב"ד, וכי מדובר בהצלחה גדולה. "הקורסים של "בסוד הפרשה" הצליחו להביא לבתי חב"ד קהלים רבים ומגוונים שעד כה לא השתתפו בשיעורים", הוא אומר.
סדרת "בסוד הפרשה" יוצאת לאור ע"י בית חב"ד המרכזי בבאר שבע בעריכת השלוחים: שניאור אשכנזי והרב חיים הבר, וחברי המערכת הם: הרב מנדי אלישביץ והרב משה טברדוביץ. הסדרה מופצת על-ידי המרכז לעזרי שליחות של צעירי חב"ד.
