מערכת COL
|
יום כ"ו טבת ה׳תשע״ו
07.01.2016
מתכון שווה: בלינצ'ס רוסי מעולה עם מגוון אפשרויות למילוי
כמידי שבוע, אנו מגישים מתכון מיוחד, והפעם: מתכון לבלינצ'ס רוסי מעולה, עם מגוון אפשרויות למילוי ● כנסו למטבח והפשילו שרוולים מתכון לבלינצ'ס רוסי
מתכון לבלינצ'ס רוסי
מאת שלומית
קבלו מתכון לבלינצ'ס רוסי מעולה עם מגוון אפשרויות למילוי.
חומרים (15-10 יחידות גדולות):
• ½ 2 כוסות קמח (400 גר')
• 2 כפות שמרית שמרים טריים
• 3 ביצים
• 1 כף חמאה מומסת
• 2 כפות סוכר
• כפית מלח
• ½ 2 כוסות חלב פושר ( ½ ליטר)
• חמאה או שמן לטיגון (מומלץ חמאה)
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה קמח, שמרית, ביצים, חמאה מומסת, סוכר ומלח. מוסיפים את החלב ומערבלים באמצעות מערבל עד קבלת בלילה סמיכה ללא גושים. מניחים את הבצק בקערה מכוסה במקום חמים ל- ½ שעה.
2. שופכים באמצעות מצקת מהבלילה למחבת חמה ומשומנת היטב, לבלינצ'ס גדול יש לשפוך מצקת מלאה ולבלינצ'ס קטן יש לשפוך חצי מצקת.
3. הופכים את הבלינצ'ס באמצעות תרווד כאשר על פני הבצק מופיעים חורים.
4. מומלץ להגיש עם ריבה, שמנת, קוויאר וכו'.
למילוי פטריות
אופן הכנת מילוי הבצל ופטריות:
מטגנים במחבת בצל קצוץ דק עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים למחבת פטריות קצוצות דק, מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם ומטגנים 5 דקות נוספות. ניתן להוסיף לטיגון גם פטרוזיליה קצוצה.
קבלו מתכון לבלינצ'ס רוסי מעולה עם מגוון אפשרויות למילוי.
חומרים (15-10 יחידות גדולות):
• ½ 2 כוסות קמח (400 גר')
• 2 כפות שמרית שמרים טריים
• 3 ביצים
• 1 כף חמאה מומסת
• 2 כפות סוכר
• כפית מלח
• ½ 2 כוסות חלב פושר ( ½ ליטר)
• חמאה או שמן לטיגון (מומלץ חמאה)
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה קמח, שמרית, ביצים, חמאה מומסת, סוכר ומלח. מוסיפים את החלב ומערבלים באמצעות מערבל עד קבלת בלילה סמיכה ללא גושים. מניחים את הבצק בקערה מכוסה במקום חמים ל- ½ שעה.
2. שופכים באמצעות מצקת מהבלילה למחבת חמה ומשומנת היטב, לבלינצ'ס גדול יש לשפוך מצקת מלאה ולבלינצ'ס קטן יש לשפוך חצי מצקת.
3. הופכים את הבלינצ'ס באמצעות תרווד כאשר על פני הבצק מופיעים חורים.
4. מומלץ להגיש עם ריבה, שמנת, קוויאר וכו'.
למילוי פטריות
אופן הכנת מילוי הבצל ופטריות:
מטגנים במחבת בצל קצוץ דק עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים למחבת פטריות קצוצות דק, מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם ומטגנים 5 דקות נוספות. ניתן להוסיף לטיגון גם פטרוזיליה קצוצה.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות