מערכת COL
|
יום ו' ניסן ה׳תשע״ב
29.03.2012
'מתכון מסביב לעולם' במחווה לקורבנות 'מאבק-האבק' ● אוכל
מותשת מניסיונותיי הכושלים להסביר כי אינני אורחת, אלא מראיינת סדרתית של מדור שליחות קולינארי המכונה בפי כל סי-או-אל, ובאופן התת קטגורי "מתכון מסביב לעולם", הנחתי את הפומית והבנתי כי עלי להציע את עזרתי הווירטואלית למערך ההפקתי העצום של רשת בתי-חב"ד ולתת לנשות האצולה הללו מעט שקט טלפוני ויותר יעילות אפקטיבית ● עורכת המדור השבועי באווירת ניקיון הפסח ומירוץ האבק. בפנים: מתכון בזק, יעיל ומהיר לעסוקות שביננו ● מגזין שישי כנסו למתכון
(צילום ארכיון: COL)
מאת שלומית, COL
כשידיהן אחוזות תרסיסי ניקוי ומיכלי אקונומיקה, אצבעותיהן מורות על הספרים שעדיין לא הוענקו במנת החבטות השנתית ועיניהן תרות אחר דף ועט ראוי לרשום בו את רשימת המצרכים לליל הסדר הקרב ובא, הן מתנצלות על אי הריכוז ומסבירות לי שוב ושוב את השעה, התאריך וכתובת המלון בו יערך הסדר, מותשת מניסיונותיי הכושלים להסביר כי אינני אורחת אלא מראיינת סדרתית של מדור שליחות קולינארי המכונה בפי כל סי-או-אל. ובאופן התת קטגורי "מתכון מסביב לעולם".
הנחתי את הפומית והבנתי כי עליי להציע את עזרתי הווירטואלית למערך ההפקתי העצום של רשת בתי-חב"ד הגלובוסיים - רב עונתיים ולתת לנשות האצולה הללו מעט שקט טלפוני ויותר יעילות אפקטיבית בדמות מתכון הכל-כלול בו יוכלו להיעזר כעת, עת ילדיהם, יורשי העצר זקוקים בינות לריצות והניקיונות לארוחת השגרה שלהם באין פיצה או פלאפל אקספרס בסביבה שאינה זקוקה לטיסה, או משוטים ממונעים.
המתכון המובא, הינו קל ביותר להכנה. מזין, טעים ודורש רק 15 דקות הכנה כשאת השאר עושה ידידנו המובהק - תנור האפייה ב-2 שעות אשפוז על 180 מעלות.
עוף ואורז במגש אחד
מרכיבים:
כרעיים עוף (כמות לפי הנדרש)
1.5 כוסות אורז בסמטי
1 כוס אורז מלא ( ניתן גם רגיל)
5 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
פפריקה
3 כפות אבקת מרק בצל
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
למרוח תבנית פיירקס בשמן זית. להכניס את שני סוגי האורז מעורבבים. לסדר מעל את העוף עם העור כלפי מעלה.
* לערבב המים עם מלח, פלפל ואבקת מרק בצל ולשפוך מעל העוף.
* לפזר מעל פפריקה.
* לכסות בנייר עוף ולאפות בתנור מחומם (180 מעלות) כשעתיים, עד שהעוף רך. להסיר את נייר הכסף למספר דקות ולהגיש.
לבריאות!
כשידיהן אחוזות תרסיסי ניקוי ומיכלי אקונומיקה, אצבעותיהן מורות על הספרים שעדיין לא הוענקו במנת החבטות השנתית ועיניהן תרות אחר דף ועט ראוי לרשום בו את רשימת המצרכים לליל הסדר הקרב ובא, הן מתנצלות על אי הריכוז ומסבירות לי שוב ושוב את השעה, התאריך וכתובת המלון בו יערך הסדר, מותשת מניסיונותיי הכושלים להסביר כי אינני אורחת אלא מראיינת סדרתית של מדור שליחות קולינארי המכונה בפי כל סי-או-אל. ובאופן התת קטגורי "מתכון מסביב לעולם".
הנחתי את הפומית והבנתי כי עליי להציע את עזרתי הווירטואלית למערך ההפקתי העצום של רשת בתי-חב"ד הגלובוסיים - רב עונתיים ולתת לנשות האצולה הללו מעט שקט טלפוני ויותר יעילות אפקטיבית בדמות מתכון הכל-כלול בו יוכלו להיעזר כעת, עת ילדיהם, יורשי העצר זקוקים בינות לריצות והניקיונות לארוחת השגרה שלהם באין פיצה או פלאפל אקספרס בסביבה שאינה זקוקה לטיסה, או משוטים ממונעים.
המתכון המובא, הינו קל ביותר להכנה. מזין, טעים ודורש רק 15 דקות הכנה כשאת השאר עושה ידידנו המובהק - תנור האפייה ב-2 שעות אשפוז על 180 מעלות.
עוף ואורז במגש אחד
מרכיבים:
כרעיים עוף (כמות לפי הנדרש)
1.5 כוסות אורז בסמטי
1 כוס אורז מלא ( ניתן גם רגיל)
5 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
פפריקה
3 כפות אבקת מרק בצל
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
למרוח תבנית פיירקס בשמן זית. להכניס את שני סוגי האורז מעורבבים. לסדר מעל את העוף עם העור כלפי מעלה.
* לערבב המים עם מלח, פלפל ואבקת מרק בצל ולשפוך מעל העוף.
* לפזר מעל פפריקה.
* לכסות בנייר עוף ולאפות בתנור מחומם (180 מעלות) כשעתיים, עד שהעוף רך. להסיר את נייר הכסף למספר דקות ולהגיש.
לבריאות!
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות