מערכת COL
|
יום ד' שבט ה׳תשע״ד
05.01.2014
טעים! אבל כשר? ● אמש בשיעור השבועי בכפר-חב"ד
איך השוקולד נהיה חלבי ● כמה חומרי גלם יש במסטיק ● חטיף פרינגלס, כשר? ואיך הכול באותו גודל?● איך הטונה נכנסה לשימורים ● למה בחו"ל יש יותר מוצרים כשרים? ● ועוד עניינים - אמש בשיעור השבועי בכפר-חב"ד. כל הפרטים טעים! אבל כשר?
איך השוקולד נהיה חלבי ● כמה חומרי גלם יש במסטיק ● חטיף פרינגלס, כשר? ואיך הכול באותו גודל?● איך הטונה נכנסה לשימורים ● למה בחו"ל יש יותר מוצרים כשרים? ● ועוד עניינים - אמש בשיעור השבועי בכפר-חב"ד. כל הפרטים טעים! אבל כשר?
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות