מערכת COL
|
יום ט"ז טבת ה׳תשע״ו
28.12.2015
חגיגה במטבח: מתכון שבועי של השפית שפרה אהרונוב
החל מהשבוע, נגיש מידי שבוע מתכון מיוחד של השפית הגב' שפרה אהרונוב מכפר-חב"ד, מתוך סדרת הספרים שכתבה 'חגיגה במטבח' בהוצאת 'לדורות' ● והשבוע: סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי מתכון לסלט כרובים ואופן ההכנה
סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי
סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי
לסלט:
• 2 כוסות כרוב לבן - קצוץ
• 2 כוסות כרוב סגול - קצוץ
• קופסה לבבות דקל - כל יחידה לפרוס ל-4 פרוסות
• קופסה תירס גמדי - כל יחידה לפרוס ל-4 פרוסות
• 1/2 כוס שומשום קלוי
• 1 כוס אטריות מסוג "נודלס" מבושלים
לרוטב:
• 6 כפות שמן זית
• 3 כפות מים
• 3 כפות דבש
• 1 כף שמן שומשום
• 2 כפות רוטב טריאקי
• 3 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
• מערבבים בקערה עמוקה את 2 סוגי הכרוב, לבבות הדקל והתירס הגמדי (רצוי בעזרת 2 כפות גדולות).
• יוצקים את הרוטב מעל.
• מעבירים אל קערת הגשה עמוקה.
• מפזרים מעל שומשום קלוי.
לסלט:
• 2 כוסות כרוב לבן - קצוץ
• 2 כוסות כרוב סגול - קצוץ
• קופסה לבבות דקל - כל יחידה לפרוס ל-4 פרוסות
• קופסה תירס גמדי - כל יחידה לפרוס ל-4 פרוסות
• 1/2 כוס שומשום קלוי
• 1 כוס אטריות מסוג "נודלס" מבושלים
לרוטב:
• 6 כפות שמן זית
• 3 כפות מים
• 3 כפות דבש
• 1 כף שמן שומשום
• 2 כפות רוטב טריאקי
• 3 שיני שום כתושות
אופן ההכנה:
• מערבבים בקערה עמוקה את 2 סוגי הכרוב, לבבות הדקל והתירס הגמדי (רצוי בעזרת 2 כפות גדולות).
• יוצקים את הרוטב מעל.
• מעבירים אל קערת הגשה עמוקה.
• מפזרים מעל שומשום קלוי.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות