מערכת COL
|
יום כ"ה אייר ה׳תשע״א
29.05.2011
הצצה בתמונות: איך מכינים אוכל ל-200,000 איש? ● גלריה
איך מכינים אוכל ל-200,000 איש? במירון, לאורך כל ליל ויום הילולת רבי שמעון בר-יוחאי, הוגשו מנות אוכל ושתייה להמונים באוהל מיוחד "צדקת הרשב"י" ● צלם COL, שמוליק סופר, הורשה להיכנס למטבח העצום ותיעד את סירי הצ'ולנט הענקיים, מאות מגשי הקוגל ועוד ● קבלו גלריה - אחרונה בהחלט - ממירון לסיפור המלא

(צילומים: שמוליק סופר, COL)

הוסף תגובה
0 תגובות