הציירת שזכתה שהרבי יגיה את ציוריה ● מיוחד

מאת שלומית, COL
שם: מרים פלדמן, מנהלת "יודאיקה שלי" - אתר אינטרנט המשווק מוצרי יודאיקה לילדים.
מועד הקמה: לפני כ-3 חודשים הושק האתר,ליתר דיוק האתר הינו הרחבה של עסק שהקמתי לפני כ-18 שנה למוצרים יהודים עבור מוסדות חינוך. המוצרים הינם תמונות להמחשת חגי ישראל ומועדים במעגל השנה, מצוות, פרשות שבוע ועוד.
בין השאר הפקתי מגוון ספרונים לילדים ביניהם מגילות אסתר, מחזור מקוצר, הגדה של פסח, סידורים וכו' - מוצרים אלו משווקים בעיקר בחנויות הפונות למוסדות וגנים.
בשנת תשמ"ט הפקתי את המוצר הראשון שהיה חוברת צביעה של 12 הפסוקים מלווים בציורים, במוצר זה זכיתי להגהה של הרבי בו הוא הורה לשנות 2 פריטים בציורים.
קהל יעד: האתר מיועד לאנשים שאין בקרבתם חנויות כמו שליחים, גננות ומנהלי מוסדות באזורים מרוחקים. דרך האתר הם יכולים להתרשם ולהזמין מוצרים בקלות מרבית ובכמות מרוכזת.
באתר הרחבתי את היצע המוצרים גם ללקוחות פרטיים ופיתחתי מוצרים חדשים לקישוט חדר ילדים, מוצרי צבאות ה' בעיצוב ייחודי. באתר ניתן לרכוש גם מתנות, משחקים וספרים עם ערך תוכני יהודי.
המיוחד במוצרים אלו הוא הקשר אותו מפתחים הילדים לתמונות ולסממני החגים,ישנם גננות שנפעמות מכך שהילדים יכולים להתבונן שוב ושוב ב"קיר התוכן" בגן ולהנות ממנו כל פעם מחדש.
תפילת הילדים מתוך ה"סידור שלי" הופכת לחוויה וגם ילדים שאינם יודעים לקרוא מתמצאים בסידור ואוהבים להתפלל בו.
סיפור מעניין: שליח בא אליי לקנות ערכות לימודיות, על השולחן היה מונח באותה העת סידור תפילה לילדים - "הסידור שלי". בתו שהצטרפה אליו, דפדפה בסידור וכשאביה סיים את קנייתו, הביטה אליו כשהסידור בידה והכריזה "זה שלי!" למרות שהרכישה לא הייתה מתוכננת, השייכות שהפגינה לסידור לא הותירה לו ברירה...
המוטו: סביבה לימודית חינוכית בבית ובמוסדות החינוך משפיעה על הילד, כשמדובר בסביבה לימודית אטרקטיבית ומושקעת הטמעת הערכים נעשית מאליה.
הוראותיו המפורטות של הרבי בנוגע לחדר צבאות ה' אינם עניין רוחני גרידא, אלא דרך חינוכית ליצור סביבה שהילד יחוש בה שייכות לחדרו-חדר של חייל בצבאות ה'.
הרבי הורה את הפרטים באשר למיקום ספרי הקודש, קופת הצדקה-מוצמדת לקיר
עם שם הילד, סידור עם שם, קישוט עם פסוקים ושלט לדלת החדר.
הנהגתו היום יומית של הילד מושפעת באופן ישיר מהאווירה שישנה בחדר, הורה שחווה זאת יוכל להעיד שאין זאת אלא השקעה כדאית לטווח ארוך!
קצת מהקשיים שבדך: קשה להביא למודעות והבנה כי מוצרים שנעשים בעבודת יד
ומיוצרים באומנות ובהקפדה אינם באים בקנה אחד עם מוצרים תעשייתיים ולכן גם המחיר יקר יותר.
מחירים: 2-150 ש''ח.
מבצע לגולשי COL: השבוע בלבד- 5% הנחה על מוצרי צ"ה.
