מערכת COL
|
יום י"ב טבת ה׳תשע״ו
24.12.2015
בול לחורף: מתכון שווה לעוגת גבינה חמה
קריר בחוץ, חם בבית. בימות החורף, כשקר בחוץ, אין כמו לשבת בבית עם המשפחה ולאכול עוגה חמה לצד שתיה חמה גם היא ● את עוגות הגבינה אנו מכירים לרוב כשהן מוגשות לאחר קירור או צינון ● את עוגת הגבינה הזו מגישים חמה ופריכה מלמעלה ● קל ופשוט מאד להכנה מתכון לעוגת גבינה חמה
עוגת גבינה חמה
מאת שלומית
המתכון: עוגת גבינה חמה
חומרים:
● 3 קופסאות של גבינה לבנה 5%
● 4 כפות קורנפלור
● 1 שמנת חמוצה
● 5 ביצים
● 3/4 כוס סוכר
● 1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
1. מקציפים את החלבונים עם סוכר, בינתיים בקערה נפרדת שמים את הגבינה, חלמונים, שמנת חמוצה, קורנפלור ופודינג מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
2. בסיום ההקצפה מקפלים את החלמונים לתוך תערובת הגבינות עד שמתקבלת תערובת אחידה ומכניסים לתנור ל-3/4 שעה בחום של 180 מעלות.
3. לעוגה פריכה ורטובה יש לשים בתנור עוד תבנית של מים ליצירת אדים. להשאיר את העוגה בתנור לעוד שעה בסיום האפייה.
המתכון: עוגת גבינה חמה
חומרים:
● 3 קופסאות של גבינה לבנה 5%
● 4 כפות קורנפלור
● 1 שמנת חמוצה
● 5 ביצים
● 3/4 כוס סוכר
● 1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
1. מקציפים את החלבונים עם סוכר, בינתיים בקערה נפרדת שמים את הגבינה, חלמונים, שמנת חמוצה, קורנפלור ופודינג מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
2. בסיום ההקצפה מקפלים את החלמונים לתוך תערובת הגבינות עד שמתקבלת תערובת אחידה ומכניסים לתנור ל-3/4 שעה בחום של 180 מעלות.
3. לעוגה פריכה ורטובה יש לשים בתנור עוד תבנית של מים ליצירת אדים. להשאיר את העוגה בתנור לעוד שעה בסיום האפייה.
למקרה שפספסתם
הוסף תגובה
0 תגובות