אלפי משתתפים בשמחת בית השואבה המרכזית בקריית משה ברחובות
בסימן של שמחה חסידית סוערת ואחדות מרגשת, התקיימה השנה שמחת בית השואבה המיוחדת של בית חב"ד קריית משה והישיבות מעיין חי ותורת חיים ברחובות, אליה נהרו אלפים מתושבי העיר ותלמידי הישיבות.
הערב החגיגי נפתח בדברי תורה וברכה מעוררים מפי שליח הרבי, הרב שמעון שאער שיחי', שהכניסו את הקהל הרב לאווירה המיוחדת של החג.
מיד לאחר מכן, האירוע המשיך להמריא עם הופעתו של הזמר והלוחם שלמה חיים שאער, אשר ביצע על הבמה את הלהיט המוכר "הלב שלי".
בהמשך הערב, נשא דברי ברכה מנהל בית חב"ד, הרב אברהם שאער, שחיזק את הקהל המשתתף. מיד לאחר הברכות, עלה לבמה הזמר מידד טסה להופעה סוחפת ומלאת אנרגיות מטורפות, שהקפיצה את ההמונים על הרגליים.
לצד המוזיקה והריקודים הסוחפים שנמשכו לתוך הלילה, הקהל נהנה מהופעתו של הבדרן החסידי מאיר שוורץ שהוסיף צחוק ושמחה, ומגעת שיא מרגשת במיוחד בדמות הגרלה על טיסה לרבי.
השמחה הגדולה לא פסקה עם תום ההופעות, ותלמידי הישיבה וקהל המשתתפים המשיכו בהתוועדות חסידית לתושבי המקום בתוך הסוכה, אשר נמשכה עד אור הבוקר.
מאפשרים לכם לקבל