נפתח מערך הארוחות שעל - ידי ועד תלמידי התמימים
אמש (יום ג׳) שינה אולם ישיבת אהלי - תורה את פניו, כאשר בתוך שעות ספורות הפך מאולם אירועים, לחדר האוכל המרכזי של מאות תלמידי התמימים השוהים בחצרות קודשנו בחודש תשרי.
מערך הארוחות, שעל־ידי ועד תלמידי התמימים העולמי, גם השנה כמיטב המסורת יקרא ״סעודת אליהו״, על־שם הרה״ג ר׳ אברהם יצחק ב״ר נתן. במסגרת המערך מוגשות לאורחים שלוש ארוחות עשירות ואיכותיות מדי יום, תוך הקפדה על שפע, סדר ואיכות.
הדאגה לארוחות מסודרות מאפשרת לתמים להסיר מעליו את העיסוק בצרכיו הגשמיים, ולהיות מונח יותר בתפילה, בלימוד ובהתקשרות לרבי – ומתוך כך לשאוב כוחות לכל השנה כולה.
הפעלת מערך הארוחות מתאפשרת באדיבות הנהלת ישיבת ״אהלי תורה״ וועד ההורים של הישיבה, שנרתמו להעמיד את האולם לרשות אורחי הרבי ולסייע בהצלחת מערך האש״ל, ובמיוחד לצוות תלמידי התמימים המסורים, אשר מנצחים על המלאכה ביד רמה על מערך ההזנה.
מאפשרים לכם לקבל