קבע כעמוד הבית
|
הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|







כרובית בטחינה, הדובדבן של הארוחה ● מתכון מסביב לעולם
(יום חמישי, י''ט אלול תשע''ה)
לא משנה כמה אנחנו אוהבית את המטבח, תמיד נתלהב מהמתכונים הפשוטים להכנה שמצליחים להתרומם על השאר, ולהיות הכי טעימים על השולחן ● השבוע הבאנו לכם מתכון בדיוק כזה: כרובית בטחינה, תענוג של מנת פתיחה / תוספת לצד ארוחה בשרית, פרווה או חלבית  כרובית בטחינה
מאת שלומית

כרובית בטחינה:

חומרים:

● כרובית מפורקת לפרחים
● פלפל שחור גרוס
● מלח
● טחינה ביתית

אופן ההכנה:

1. לחלוט את פרחי הכרובית כמה דקות ולסנן.

2. לטגן בשמן עמוק למחצה את הפרחים מכל הכיוונים עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.

3. לתבל במלח, פלפל ולהזליף את הטחינה על הכרובית

הערה: מומלץ לא לוותר על הטיגון לטובת אפיה, הצריבה על המחבת נותנת את כל הטעם!

כרובית בטחינה
כרובית בטחינה

הדפסה |
שלח לחבר:  שמך: אימייל הנמען:
תגובות
הוספת תגובה
כותרת:

תגובה:


אין כרגע תגובות לכתבה זו


© 2019 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן