קבע כעמוד הבית
|
הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|







שושנה מנדלסון מסכמת שנה ומגישה: חזה עוף ממולא בפירות
(יום רביעי, כ''ט אלול תש''ע)
המדור "מתכון מסביב לעולם" הפך לשם דבר בכל בית חב"די. מידי יום חמישי בערב עולה כאן, ב-COL, מתכון מיוחד של אחת משליחות ברחבי העולם, בשילוב מספר מילים על השליחות ● את המדור עורכת בהצלחה רבה שושנה מנדלסון, וכעת, לפני ראש-השנה, היא מגישה לכם בעצמה מתכון מיוחד: חזה עוף (או הודו) ממולא בפירות ומגולגל לסיפור המלא
 מוצרים

1) חזה עוף או חזה הודו (כמות - תלוי בכם)
2 ) חצי בצל
3) מעט שמן
4) שזיפים יבשים
5) משמשים יבשים

ניתן גם:

1) פירורי לחם
2) חרדל

אפשרות שלישית:

3) מעט חרדל
4) מלפפון חמוץ
5) קצת בזיליקום

 אופן ההכנה 

חתכו את החזה לפרוסות, רצוי להשרות. דפקו בעזרת פטיש שניצלים כדי לשמור על הצורה. הכניסו את המלית פנימה (אתם יכולים לבחור בין אחד מ-3 המילויים הנ"ל. סגרו באמצעות קיסם.

הכינו כצלי עוף או אפו בתנור בתבנית מכוסה, עם רוטב בתחתית התבנית.
ניתן גם להניח ירקות מאודים כמצע לחזה וזה ישמש גם כמיץ.

בתיאבון!
התמונה באדיבות הגב' שרה הרשקוביץ - מחברת הספר "צעד צעד במטבח", ו"סטודיו השלום" ביתר-עילית
התמונה באדיבות הגב' שרה הרשקוביץ - מחברת הספר "צעד צעד במטבח", ו"סטודיו השלום" ביתר-עילית

הדפסה |
שלח לחבר:  שמך: אימייל הנמען:
הערות למערכת
הוספת הערה למערכת
כותרת:

הערה למערכת:




© 2017 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן