קבע כעמוד הבית
|
הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|







חגיגה במטבח: סלט פסטה טונה
(יום שני, ח''י אדר תשע''ו)
פינת המתכון של השפית הגב' שפרה אהרונוב מכפר-חב"ד, מתוך סדרת הספרים שכתבה 'חגיגה במטבח' בהוצאת 'לדורות' ● והשבוע: סלט פסטה טונה - 6-7 מנות ● הפשילו שרוולים וכנסו לכתבה המלאה  מתכון סלט פסטה טונה

מתכונים קודמים:

סלט פסטה טונה
סלט כרובים עם לבבות דקל ותירס גמדי
מתכון לתבשיל מושקע: נתחי בקר בגזר ואורז
סלט פסטה טונה - 6-8 מנות 

חומרים:
● ½ חבילה פסטה (מסולסלת) מבושלת לפי הוראות היצרן
● 2 כפות שמן
● 2 קופסאות טונה בשמן מסוננות היטב
4 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות
● 4 גבעולי בצל ירוק חתוכים לרצועות דקות
● 4 כפות מיונז
● ¼ כפית פלפל לבן
● כחצי כפית מלח

אופן ההכנה:
מערבבים את הפסטה עם השמן ומעבירים לקערה גדולה.

מוסיפים את קוביות המלפפון ואת הבצל.

מערבבים בעדינות (רצוי בעזרת 2 כפות) את תכולת הקערה ומוסיפים את המיונז, המלח והפלפל.

מערבבים, טועמים ומשפרים את התיבול. 

סלט פסטת טונה
סלט פסטת טונה

הדפסה |
שלח לחבר:  שמך: אימייל הנמען:
תגובות
הוספת תגובה
כותרת:

תגובה:


אין כרגע תגובות לכתבה זו


© 2017 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן