קבע כעמוד הבית
|
הוספה למועדפים
|
פרסם אצלנו
|
צור קשר
|






הגיע הזמן לגוון: מתכון ללחם בירה
(יום חמישי, ל' אדר תשע''ו)
המתכון ללחם בירה עובד על עיקרון כל כך פשוט, שכבר לאחר הכנה אחת תזכרי את אותו בעל-פה ● הלחם יוצא כמו כוורת אוורירית, טעים להפליא ומספק יופי של רעיון מרכזי סביבו תרכיבי ארוחה קלה ● בפנים: המתכון המלא  מתכון ללחם בירה
מאת שלומית

מתכון ללחם בירה
החומרים:
● 1 חבילה (2 וחצי כוסות) קמח תופח
● 1 בקבוק (330 מ"ל) בירה לבנה
● 1 בצל גדול, קלוף וקצוץ
● 50 גרם חמאה
● מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
● מתיכים חצי מהחמאה במחבת ומזהיבים בה היטב את הבצל מסירים מהאש ומצננים.

● מערבבים היטב את הקמח, הבירה ותכולת המחבת. ממליחים, מפלפלים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד. מניחים בצד לחצי שעה להתפחה.

● מרפדים תבנית אפייה מוארכת ("אינגליש קייק") גדולה או שתיים קטנות בנייר אפייה. מניחים את הבצק בפנים, מתיכים את שארית החמאה ומברישים בה את הבצק.

● אופים בחום בינוני כארבעים דקות עד שהלחם מזהיב היטב.

● ניתן להוסיף הפתעות בפנים ע''פ הטעם:
מכניסים לבלילה בשלב שלפני האפיה- זיתים \ עגבניות מיובשות \ צנוברים וגרעינים \ אגוזי מלך \ בזיליקום

לחם בירה
לחם בירה

הדפסה |
שלח לחבר:  שמך: אימייל הנמען:
תגובות
הוספת תגובה
כותרת:

תגובה:


אין כרגע תגובות לכתבה זו


© 2017 COL תקשורת - כל הזכויות שמורות אין המערכת אחראית לתוכן המודעות ואמיתותן